STRANDPAVILJOEN SCHEVENINGEN

Strandpaviljoen

Scheveningen

De opdracht voor dit Strandpaviljoen in Scheveningen werd in november 2019 verkregen en de uitvoering van dit unieke nieuwbouwproject ging in juni 2020 van start.

Wat dit project bijzonder maakt is de vorm van het dak - een soort door de wind gevangen laken met twee gaten erin - wat tijdens de engineering samen met Kalzip® mooie uitdagingen met zich mee bracht.

Op het staaldak als onderconstructie is gesegmenteerd een vlakke plaat aangebracht, waardoor nog geen sprake was van de vloeiende, gebogen lijnen die voor de eindafwerking wel gewenst waren.

Uiteindelijk zorgde het aluminium buizensysteem, de Flexicon RR80 - dat middels digitale maatvoering met behulp van een total station op de juiste hoogtes is aangebracht - voor de juiste lijnen.

De conische Kalzip-banen, oftewel Kalzip 65/X-tails in RAL 9010 met daarin een 2-tal technische sparingen én een permanent valveiligheidssysteem (door zusterbedrijf Eurosafe Solutions) zorgen uiteindelijk voor een schitterend eindresultaat op een zeer aansprekende locatie.

Een referentieproject om trots op te zijn!

 

 

Logo-s-website.png