HET VLECHTWERK ALMERE

Het Vlechtwerk

ALMERE

Het najaar van 2020 werd benut om in bouwteam met de gemeente Almere over te gaan tot de renovatie van alle aluminium daken en gevels van Het Vlechtwerk in Almere.

Een complex bestaande uit drie verschillende gebouwen met een grote diversiteit aan gebruikers, waaronder een tweetal scholen met een sporthal, een kinderdagverblijf, een kapper, een tandarts, etc.

Dit leidde begin 2021 tot de totaalopdracht voor het steigerwerk, het volledig vervangen van de bliksembeveiliging én vernieuwen van de permanente valbeveiligingsinstallatie als ook de coördinatie van het tijdelijk demonteren en terugplaatsen van de bestaande PV-panelen door derden, op het (hoogste) dak van de sporthal.

Om de overlast voor met name de scholen als ook de omwonenden tot een minimum te beperken, heeft de uitvoering zich geconcentreerd tussen én tijdens de voorjaars- en zomervakantie van 2021.

De bestaande aluminium felsbanen zijn gedemonteerd en afgevoerd en het schooljaar 2021-2022 startte met een volledig nieuwe aluminium afwerking voor alle drie gebouwen in de uitvoering Kalzip® 65/400 AluPlus Patina stucco.

Een groot compliment dat deze ruim 4.100 m² in de gewenste, korte uitvoeringsperiode is vervangen!

 

Logo-s-website.png