VOOR FELSDAKEN & -GEVELS

NIEUWBOUW, RENOVATIE, INSPECTIE & ONDERHOUD

Naar projecten

AFWERKINGEN

 

STUCCO

Felsbanen zijn o.a. verkrijgbaar in een klassieke stucco afwerking. Het typische metalen oppervlak hiervan wordt gecreëerd met behulp van extra embossing rollers.

De robuuste oppervlaktestructuur is bestand tegen lichte mechanische invloeden, zoals die kunnen optreden tijdens de montage van de profielbanen.

De diffuse reflectie van de oppervlak vermindert het verblindingseffect en is bestand tegen verwering (zelfs tegen agressieve omgevingsinvloeden).

AluPlusPatina

De metallic AluPlusPatina afwerkingen bieden de mogelijkheid tot elegante oppervlakken met een gouden, bronzen of koperen uitstraling.

Deze speciale oppervlaktebehandeling vermindert de diffuse lichtreflectie van de voorverweerde oppervlakken. De kleuren worden aangebracht zonder gebruik van verf, maar door middel van elektrolytische passivering.

De AluPlusPatina oppervlakken zijn verkrijgbaar voor alle standaardbreedtes en ook voor het gevelsysteem.

HPC

Het verfsysteem met hoge prestaties (HPC) is een ontwikkeling op basis van polymeerhars, dat vooral gekenmerkt wordt door een hoge krijtvastheid en kleurstabiliteit.

Het biedt een hoge weerstand en is geschikt voor gebruik in agressieve en veeleisende klimatologische omstandigheden met veel UV-straling.

Met een glansgraad van slechts 3%. De nieuwe HPC R afwerkingen leveren een pro-actieve bijdrage aan milieuvriendelijk bouwen, doordat deze een milieuvriendelijk coil coatingsproces kennen.

AluPlusZinc

AluPlusZinc afwerkingen zijn visueel gelijk aan de traditionele voorverweerde zink of elegante leisteen look en geven gebouwen, daklandschappen en gevels

een onmiskenbaar karakter. De patinering ontwikkelt zich "levendig" door invloeden van buitenaf en blijft permanent indrukwekkend.

Om het oppervlak te beschermen tijdens de montage wordt een beschermfolie over het gehele oppervlak gebruikt.

 

Bovenstaande afwerkingen zijn uiteraard in verschillende standaard kleuren leverbaar. Voor meer informatie verwijzen wij graag u naar onderstaande Kalzip ® brochure 'Oberflaechen und Farben'.

 

Logo-s-website.png