VOOR FELSDAKEN & -GEVELS

NIEUWBOUW, RENOVATIE, INSPECTIE & ONDERHOUD

Naar projecten

Inspectie en onderhoud

Felspartners inspecteert felsdaken en -gevels ten behoeve van meer jarige onderhoudsplannen en begrotingen (MJOP’s en MJOB’s) voor desbetreffende gebouweigenaren.

De inspecties worden uitgevoerd en vastgelegd met behulp van het softwarepakket Snagstream. De gemaakte opnamen worden vertaald in een rapportage met een advies en bij afwijkingen wordt hier direct een voorstel tot herstel en/of uitvoering van de benodigde onderhoudswerkzaamheden aan toegevoegd, zodat de klant direct weet waar hij/zij aan toe is voor de korte, midden lange en desgewenst ook de lange termijn.

Als één van de weinige bedrijven in de branche wordt klanten ook de mogelijkheid geboden om zowel bestaande als geleverde en gemonteerde felsdaken en -gevels jaarlijks te (blijven) monitoren.

Separaat hiervan worden ook regelmatig sparingen en doorvoeren in en door bestaande daken en gevels aangebracht met behulp van aluminium lassers.

Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s die zich als aluminium TIG-lasser willen onderscheiden in deze nichemarkt.

 

Inspectie- en onderhoudswerk:

  • Uitvoeren van nulmetingen, dak- en gevelonderzoeken t.b.v. onderhoud
  • Dak- en gevelaanpassingen bijvoorbeeld t.b.v. Solar-/PV-panelen
  • Jaarlijkse dak- en gevelinspecties met bijbehorende rapportage
  • Opname en herstel van (storm)schades
  • Doorvoeren in en door (bestaande) gevel- en dakconstructies
  • Renoveren/upgraden van bestaande daken en gevels
  • Valbeveiligingssystemen in samenspraak met zusterbedrijf Eurosafe Solutions

Mocht u eventuele andere werkzaamheden aan uw (bestaande) gevel en dak wensen, schroom niet ons te bellen!

Indien de gewenste werkzaamheden niet direct door onszelf uitgevoerd kunnen worden, komt u via ons (kennis)netwerk mogelijk wel bij de juiste partij die u verder helpt…

 

Logo-s-website.png